View Single Post
Eski 07-01-2020, 15:23   #25
SecretGarden..
Ağaç Dostu
 
SecretGarden..'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-01-2020
Şehir: İzmir
Mesajlar: 104
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Köyde yaşamak uzaktan bakınca çok cazip gelebilir ama kazın yağı pek öyle değil..en doğrusu olanağınız varsa hem köyde hem kentte yaşamak..bi orada bi burada, benim gibi..iyi havalarda köyde tabi..sıkılmaya başladı mı kaçıp hava değişimi yapacaksın..
Köyde bitişik ve yakın civardaki komşular çok çok önemli..köylerde aylak insan çok..dedikodu, gözetleme, sorgulama, bire on katarak birbirlerine anlatma ve yayma..söylenileleni yanlış anlama, yanlış yorumlama..abartma..hasetlik, fesatlık..kuyu kazma..çabucak düşman kesilmek..ne ararsan var yani..hani diyeceğim odur ki, eski köyler ve köylüler yok yani..cahil de olsalar onlardan başka herşeyin doğrusunu bilen yoktur..yüzünüze he he derler, arkanızı dönünce yorumları hemen değişir..
İşte benım huzurumu kacıracak tek nokta atışı bu ılıyor musunuz..
ve köy evı almamı frenleyen tek neden..
ımkanım olsaydıda sehırden ev almam..ıstemem yasamak..trafıgı ayrı dert gurultusu ayrı dert..gelıp gecıcı paran oldugu kadarsın sözum ona (kolay Dost ) olunup menfaatcılık ayrı dert..I ıh yok doydum tamamım ben..o kota doldu..sehır hayatı bana nefes mefes aldırmaz bılıyorum..
Aıle ıcınde bıle kuyu kazma hasetlık sebepsız dusmanlıklara sahıtken el neden yapmasın buna şaşırmam ben..Hele bırde tek basına bayan gorunce ıllakı pıslık cıkacak..

merhaba dıyerek gunaydınlarla yola devam ederek hafıf tebessum etsenız şey sanırlar ınsanı bılmezmıyım..hıc gerek yok rısk almaya dogru dıyorsunuz..Gercı hıc böyle bır durum ıle karsılamadım bugune kadar..Çizgim durusum mesafem bellı ezelden berıdır..ınsanlara koz vermedıgınız surece uretmek ıcın tohum bulamazlar..

bu yuzden turızme yakın yerlede arıyorum ben evımı..arada ızmıre ınecegım en fazla 2 saat arabayla 2 dostum var 20 kusur yıllık baktım gec ıoldu onlarda kalırım narlıderede..ertesı gunu doneırm yıne.

bu konuya özellıkle egılırsem dogru bır köy bulursam sehır merkezı olursa kafam rahat olur..mu acaba !**** sehırden hafıf uzak bır koymu olsun..ama evler bıtısık nızamı olmayan cıftlık gıbı aralık arazılı..bunu sıze danısabılırım ya ne ıstıyorsanız aklınıza gelenı söyleyın bana ben hepsını kafamda istişare edıyorum acele etmeden hareket edıcem yardımlarınızla..bu sebeplerden dolayıda bu bahcelı ev hayatımdan vazgecmemı beklemeyın ama..
ne olur


Düzenleyen SecretGarden.. : 07-01-2020 saat 19:39
SecretGarden.. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön