View Single Post
Eski 07-01-2020, 14:46   #21
SecretGarden..
Ağaç Dostu
 
SecretGarden..'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-01-2020
Şehir: İzmir
Mesajlar: 104
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Aynen öyle. Normalde "erkekler" kahvehanesi diye bir şey yok. Bir yolcu, kadın da olsa kahveye girip oturabilir. Önemli olan alacağınız tepki. Alacağınız tepki, hasbelkader oraya yerleşirseniz alacağınız tepki ile benzeşecektir.
Meyvelı tepe sıze bır sey söyleyeyımmı cok ortada dolanan bırısı deıglım arada pazara carsıya ındıgımde kı bakıslarda umurumda bıle değil ınanın..
Hep söylediğim gibi herkes önce kendı kapısının önundekı çöpü temilesin - dıyecegım kapımda çöp olmaz benim Varsın kırahathanede bır mekanda oturmayıvereyım..kı ne ısım var orada ..Ben zaten ınsanlardan kacıyorum onların ıcıne nıye gıreyım kı..Birde alacagım ev tarıhı Taş restore ettıkden sonra benım yaptıgım evler Satılır.
En kotu satarım gıderım bır dahada semtlerıne ugramam..
ıyı bır rakkama yeterkı lokasyonu guzel olsun kı ılerıde ederıde olsun satısta..ama sızı anlıyorum Haklısınız dıkkat et dıyorsunuz herşeyi ama burada sızın uyarılarınıza dair ne varsa hafızama kazıyorum ..hepsıne dıkkat etmek ıcın elımden gelenı yapacagım..

dedıgım gıbı gercekten cok yoruldum kım ne dusunur dıye yıllarca ve umurumda degıl ınsnaların düşüncelerı...Abesi iştikal bir hayatım yok.Gölge etmesinler başka ihsan ıstemem

SecretGarden.. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön