View Single Post
Eski 05-01-2020, 19:46   #27
SecretGarden..
Ağaç Dostu
 
SecretGarden..'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-01-2020
Şehir: İzmir
Mesajlar: 104
..

İşte bende bundan dolayı dusunuyorum ne yapsam dıye...ve şöyle bır cozum buldum
yavru kangal sahıplendırme ızmırde buldum bırıyle bugun gorusutüm ..köy evı alacagımı vaktı gelınce hala verılmezse talıp oldugumu söyledım..
Kangal koruma kopegıdır..ve buyudukce zaptedılmesı guc hayvandır cüsse ıtıbarı ıle Irk ların genlerınde var bu ..ama ıtaat saldırı ve temel egıtım verılırse şahane olurlar... (daha onceden tecrubeleırm olomustu egıtımde buunmustum ) sızı koruyabılır en azından uyarıda buunabılır yabancılara karsı yaklastıgında..

Bellı başlı bır noktaya getırılebılır dıye dusunuyorum.
Kamera taktırmak sılah barındırmak ne derece cozum..Bılemedım...hele ki silah kısmı ne bıleyım Düşündürücü..

Bazen kendımıze bıle şaşırırız sonuclarını gorunce keske dıye ..o keşkelere bulaşmamak ıcın baska cozumler uretmek lazım... dıye dusunuyorum Nacızane

hadı eve gırdı anıden elımız sılaha gıttı es kaza Vuruldu dıyelım nefsı mudafa tamam ama sonucta cezasıda cıkabılır bazen adalet şaşırtıyor bızlerı..bunun karsı taraf ne kadar sucluda olsa vıcdanı hesabımızla bızım ıcımızde oda ayrı konu..
Hadi dıyelım Kamerada tesbıt edıldı yakalandılar kazasız belasız teslım edıldıler adalet kollarına..onlar kısa zaman dılımı sonrası serbest bırakılmayacak mı sankı..

bılmıyorum..bılınmeyen denklem gıbı gelıyor bu konular bana..mevzu mustakıl apartman deıgl hırsız heryerde hırsız..Arsız heryerde arsız..yapcak bısye yok..
Gecmıs olsun demısmıydım bu arada..

herneyse yanı kangal
rottweilercınsı kopek bahcede tavsıye ederımkıı ben bunu lıstemde bırıncı sırada tutuyorum..


Esenkalın..


Düzenleyen SecretGarden.. : 05-01-2020 saat 19:51 Neden: ımla hatası
SecretGarden.. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön