View Single Post
Eski 05-01-2020, 16:57   #1197
SecretGarden..
Ağaç Dostu
 
SecretGarden..'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-01-2020
Şehir: İzmir
Mesajlar: 104
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kazim polat Mesajı Göster
Arkadaşlar merhaba,

Sizlere yazmayalı çok uzun zaman olmuş. Uzunca süre devam eden inşaat telaşı nihayet bitti gibi. Yıllardır hayalini kurduğum " Hayâl ev ", sonunda gerçek oldu sanki. Allah sizlere de hayalinizdeki evi nasip etsin en kısa sürede.

Daha önce de yazmıştım. Bu işe soyunduğum zaman amcam : " Birine beddua edeceksen, - inşallah inşaat yaparsın- derler" demişti. Hakikaten de çok, ama çok zorlu bir süreç. Resmi prosedürler, maddi olanaksızlıklar, ustalar, malzeme temini ve bunların nakliyesi, bir yandan okula, bir yandan çocuklara, diğer bir yandan da inşaatta ameleliğe yetişme telaşı, ve de sürekli gelip " daha bitiremedin mi hoca?" diye sorup duran meraklı komşular vs. vs...

Şu anda çok dar bir zamanda yazıyorum. O yüzden detaya girmeyeceğim. Ancak şunu söylemek isterim ki; henüz temizliği yapıp göçme aşamasında olsam da; arkadaşlar, çocuklarım ve köpeğimiz " Goldie " ile birlikte, kuzinede pişen yemekler ve demlenen çayların tadına şimdiden doyamıyoruz. Kim bilir nasip olur da göçersek, nasıl olacak?


Mutfak efsane olmus sızı tebrık ederım darısı basıma .

SecretGarden.. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön