View Single Post
Eski 26-11-2019, 10:25   #399
Kudretcabuk
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-11-2019
Şehir: DÜZCE
Mesajlar: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yakup Mesajı Göster
Değerli ağaçlar.net üyeleri,

Etidot-67'nin internet ortamında duyurulması, tanıtımı ve tartışılmasını sağlamak için tamamen kendi kararımla açmış ve bugüne kadar iyi kötü sürdürmüş-ittirmiş olduğum bu sayfadaki misyonumu tamamladığıma inanıyorum.

Çünkü artık borun bir gübre olduğu ve eksikliğinin giderilmesi halinde verim ve kalite kayıplarında önemli azalmalar yaşanacağının duyurulması ve konunun bu basit seviyede tartışılması süreci tamamlandı.

Son günlerdeki tartışmalar bunun en bariz örneği. Artık tartışmanın içeriği, benim "giriş" olarak sınıflandırabileceğimiz dar, teorik ve çiftçi geri dönüşlerinden güç bulan bilgilerimin ötesine geçmiş durumda. Ben verebileceğim hemen hemen bütün cevapları verdim. Aynı cevapları bir kaç kez tekrar da ettim.

Düşüncelerimi gözden geçirmeme sebep olan ve bu konuda tartışan herkese de teşekkür ediyorum.

Etidot-67 için "Borlu Gübre" tabirini kullanmam da ne tamamen doğru, ne de tamamen yanlıştır. Bir iş yapacaksanız bunu en etkin şekilde yapmalısınız. Ben düşündüm, internette arama motorları aracılığı ile borlu gübrelere ulaşmak isteyen kişi neyi arar diye? Etidot-67 nin muadillerinin fahiş bir fiyatla ithal geldiği ve ziraat mühendislerimizce önerildiği, gübre bayilerimizce satıldığı bir ortamda, konu başlığını ve lansmanımı "Borlu Gübre Etidot-67" şeklinde yapmaya karar verdim. Bu kiminize göre doğrudur, kiminize göre yanlış. Fakat bu hiç önemli değil. Önemli olan amacıma çiftçiyi incitmeden ulaşmış olmam.

Bana bu amacıma ulaşmamda en büyük katkıyı sağlayan ağaçlar.net sitesi yöneticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum.

Site üyeliğim devam ettiğinden, bana mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Artık bu sayfada yazmamam daha doğru. Yoruldum ve fazla vaktim olursa da arılarıma ayırmak istiyorum.

Selametle kalınız.
yakup bey bende fındık bahçesi var. etidot-67 borlu gübreyi denemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz.?

Kudretcabuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön