View Single Post
Eski 15-11-2019, 16:05   #46
gaseker
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 17-05-2019
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 126
Dışarıdan birisinin ilgisini çekip buraya gelmesini sağlayan tek bir başlık yoksa neden geliyor acaba, yok eğer çeşitli konularda ilgisini cezbeden mesajlar gördü ama o başlıkla ilgili yazacak tek bir şey bulamıyorsa neden konu açmak istiyor.

Yukarıdaki iki soruyu geçtim, ilk mesajını yazacak başlık bulamayıp buraya yazanlar aradan geçen 1-2 yıla rağmen en fazla 5 mesaja ulaşmışlar. muhtemelen konu açacağım diye kendilerini parçaladıkları şeyi Google arama kutusuna yazsalar zamanlarını daha verimli kullanmış olacaklar. Ben bu siteyi senelerce ziyaretçi olarak takip ettim, merak ettiğim hemen her şey bir şekilde sorulmuş ve çoğu da cevaplanmış olduğu için ayrıca sorma gereği bile yoktu. Toplum olarak birbirimizi dinleme alışkanlığımız forumlara da yansıyor okuma gereği duymuyoruz maalesef.

Bu arada ben şu ana kadar tek bir konu açmışım ama açmama müsaade edilmese ve o konuyu açmasam da ne ben ne de forum birşey kaybetmezmiş, gayet de başka başlıklar içerisinde sorulabilecek bir husus ile konu kirliliği yaratmışım. An itibariyle 11 mesajım var ama konu açmak için mesaj sayısı X (X> 25) olsun mu diye bir oylama olsa oyumu "Olsun" yönünde kullanırdım.

gaseker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön