View Single Post
Eski 01-11-2019, 09:31   #165
esular
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 01-11-2019
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1
Su kaynaklarının giderek azalmasıyla birlikte daha az kaynak ile daha çok verim elde etmek zorunluluk hale gelmiştir. Çiftçiler kuraklık, hızlı buharlaşma, yanlış sulama, yeraltı sularının tükenmesi/kirlenmesi ve su kaynaklarına erişim eksikliği gibi sorunlarla karşı karşıyadır. Akıllı sulama, suyu kullanma ve yönetme şeklinizi değiştirerek bu zorlukları aşmanızı sağlar.
esular akıllı sulama sistemi ile birlikte sulama bölgelerinizi kablosuz olarak kontrol etmenizi sağlıyoruz. Otomatik sulama senaryoları, hava nemi, toprak nemi ve yağış durumu gibi çözümler ile tam otomatik kontrol edilebilir kablosuz akıllı sulama hizmeti sağlanmaktadır. Bu sayede daha fazla ve daha yüksek kalitede verim elde etmeniz sağlanırken maliyetlerinizde önemli ölçüde azalmaktadır. 10+ yılı aşkın pil ömrü ve lokalde 10 Km’ye kadar kablosuz iletişim imkanı kablolama ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.
Yetiştirilen ürünün her anını istediğiniz her yerden kablosuz sensörler ile kontrol ve analiz edin. Akıllı sulama sistemi tarlanızdaki pompalarınızı, vanalarınızı ve sensörlerinizi kablosuz olarak Wi-Fi, GSM, Bluetooth vs. yönetmenizi sağlar. esular Akıllı Sulama Otomasyonu uzaktan güncellenen senaryolar ile tüm kontrolün sizin elinizde olmasını sağlar. Peyjaz ve park alan sulamalarında, sera sistemlerinde, golf ve futbol saha sulamalarında, tarım arazilerinde, damla sulama sistemlerinde ve akıllı şehir uygulamalarınızda mobil ve web uygulamalarıyla tek noktadan yönetilebilen, pilli, kablosuz ve tam otomatik geri beslemeli esular Akıllı Sulama otomasyonunu deneyin.
esular Akıllı Sulama Asistanınız.
www.esular.com

esular Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön