View Single Post
Eski 25-10-2019, 01:35   #279
Mehmet89
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 23-09-2017
Şehir: izmir
Mesajlar: 29
Bahçeye bir tane trabzon hurması dikmek istiyorum. Ege sahillerinde soğuk gibi sorunumuz yok.
Türlerini inceleyince zaten 3-4 çeşidi satılıyor. Haciya bizim alışkın olduğumuz tür. Bir de sertken yenen çeşitler varmış fuyu gibi. Bu meyveyi elma gibi yemek acayip geliyor.
Görünüş olarak rojo brillante güzel ama onun özelliklerini merak ediyorum. Mesela sertken yenebiliyor mu? Yoksa hachiya gibi yumuşayınca yenilmesi mi gerekiyor?
Bir de bu meyve dalında kendiliğinden olmaz mı? İllaki koparıp yumuşamasını beklemek mi lazım?.

Mehmet89 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön