View Single Post
Eski 14-10-2019, 15:53   #210
su teresi
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-11-2018
Şehir: BURSA
Mesajlar: 111
https://www.pcrm.org/news/news-relea...g-label-cheese

https://www.plantbasednews.org/lifes...arning-doctors

12 000' den fazla doktor üyesi olan komite süt ve süt ürünleri ambalajlarının üzerine kanser yapma riski vardır ibaresinin eklenmesi için fda ya dilekçe sundu

gogıl çevirisi -kısmi paraf-

Süt ürünleri ineklerden östrojen izleri içerir ve süt peynirlere dönüştürüldükçe östrojenler daha konsantre olur. Sadece izler olsalar da, insanlarda biyolojik olarak aktif görünmekte ve meme kanseri mortalitesini arttırmaktadırlar.
----

Ulusal Kanser Enstitüsü tarafından finanse edilen ve meme kanseri tanısı alan kadınların diyetlerini meme kanseri olmayanlara göre karşılaştıran ve en fazla Amerikan, kaşar ve krem ​​peynirini tüketenlerin meme kanseri riskinin% 53 oranında arttığını tespit ettiği bir 2017 çalışması . Yazarlar, insülin benzeri büyüme faktörü (IGF-1) ve diğer büyüme hormonları gibi günlük ürünlerdeki bileşenlerin, kanser riskinin artmasının nedenleri arasında olabileceğini söylüyorlar.

Hastalık Kontrol Merkezlerine göre, meme kanseri kadınlarda en sık görülen ölüm nedenleri arasındadır. 2016 yılında insidans verilerinin mevcut olduğu son yıl, 245.299 yeni kadın meme kanseri vakası bildirilmiş ve ABD'de 41.487 kadın meme kanserinden ölmüştür.

Dilekçe , "Amerikalıların olası önemli riskleri anlamalarını ve süt peynir ürünleri tüketmenin uzun vadeli maliyetlerini anlamalarını sağlamak için FDA, yukarıdaki bildirimin, tüm süt peynir ürünleri için ürün ambalajı ve etiketlemesinde belirgin bir şekilde yerleştirilmesini sağlamalıdır" dedi . .

su teresi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön