Konu: Ahşap Evler
View Single Post
Eski 29-09-2019, 21:41   #44
MasifEv
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-04-2019
Şehir: ankara
Mesajlar: 39
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asklepios Mesajı Göster
Sevgili Masif ev yetkilisi; işlerinizi büyük beğeni ile takip ediyor, günün birinde küçük ölçekli bir ahşap ev sahibi olmayı kurarken yazdıklarınızdan faydalanıyorum.
İmar affına girmeyi başarmış ama imarı alınmamış bir zeytinlikte, hiç ağaç kesmeden stella bungalowlarınızdan birini kurma planım var. Fakat kurmayı planladığımız alan yolun yaklaşık 25 m altında kalıyor. Bunun sizin için bir sorun olup olmadığını sormak isterim.
Sayın Asklepios,

Güzel yorumunuz için teşekkürler ,
Şantiye alanına malzeme taşımada ufak bir zorluk dışında bir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum dilerseniz arazi fotoğraflarını iletin detaylı olarak bakayım


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asklepios Mesajı Göster
İkincisi, oturduğum evin çatı katı -pahalı olsa da- pencere çözümlerinde skylight tipi ortadan menteşeli - su izolasyon ve drenajı çerçeve üzerinden olan - tak ve kullan çerçeveli pencere sistemleri kurulmuş. (Marka vermek gerekirse velux). Bu çözümün sizin stella modeliniz ile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum.
Selam ve sevgi ile.


Velux tarzı kendinden çerçeveli ve drenajlı çatı pencerelerinde belirli aralıklarla drenaj temizliği yaptığınız sürece bir sıkıntı olmaz , uygulanabilir.

Saygılar

MasifEv Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön