Tohumluk almaya başlayalım artık. Biberlerin renklerinin iyice kırmızı olmasını bekliyorum. Hatta hafiften pörsüyorlar. Sonra bıçakla yarıklar açıyorum üzerinde ki havalansın, çürümesin ve gölgede kurutuyorum. Buna rağmen ne hikmetse fireler de oluyor.
Sol üstteki iki tane tatlı dolmalık biber, hemen altındaki salçalık kırmızı biber ve sağdakiler de jalapeno biberler. Büyük jalapenoların
hikayesini ve sizlerden gelen öneriler
bir önceki sayfada. Büyüklerin hepsi tek kökten, küçükler de olması gereken boyları. Sürekli böyle büyüklerini önümüzdeki yıllarda da üretebilirsek adını 'ağaçlar.net' biberi koycez. Bu arada kırmızı salçalık biberleri kahvaltıda tüketmesi çatır-çutur pek güzel oluyor mutlaka deneyin.
Bulgar domatesleri... 115 kökten kalan beş-altı kökten biri, çevresinde sağlam domates kalmayınca meydan bunlara kaldı. Hepsi böyle ayakta kalsa olmamıydı
Blue beauty ... Canımsın...
Bu senenin yenilerinden...
Ölüler yaşayanlardan daha çok çiçek alır. Çünkü pişmanlık minnetten daha güçlü bir duygudur. / Anne Frank