View Single Post
Eski 12-06-2019, 15:54   #144
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,861
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi g.c. Mesajı Göster
Manisa'da heyelana sebep olacak dehşetteki yağışın geldiğini önceden haber alıp, iş çıkışı bahçeye yanmış ahır gübresi ile birlikte toz kükürt atıp, saat 20,05'e kadar çapa yapmışi idim. Artık eve girmeye yakın şimşekler, gökgürültüleri yağışın gümbür gümbür geldiğini haber veriyordu. Metrekareye ne kadar yağdı bilmiyorum da afet boyutunda ki yağışa hazır olunca minimum zarar ile atlatmış olup, berekete çevirme fırsatı yakalamış oldum. Sabahın ilk saatlerinden (acaba sıkıntı var mı diye erkenden bahçede aldım soluğu) bahçenin fotoğrafları ile sizleri selamlıyorum....
Oğlum Manisa da okuyor, bu yıl İzmir den gelip gidiyor, seneye büyük ihtimal Manisa dan ev tutacak, (aklınızda olsun güzel eşyalı ev olursa haberleşelim, olmadı sizin bahçede çadır kurarız) Tv. alt yazıdan İzmir - Manisa arası heyelan nedeniyle kapalı deyince oğlanı aradım, sınav haftasıydı ama bugün sınavı yokmuş, ben her ihtimale karşı helikopteri hazırlattım, ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun sizlere de..

Yav biz baştan kabul ediyoruz; her şeyin en güzelini doğa ana yapar, biz halt ederiz sadece diye. İyi de bu kadar da yapılmaz ki canım; önceki sene sürekli yağmurlar, geçen sene aniden bastıran sıcaklar, bu sene yine yağmur çamur, çimlenmeyen, çürüyen tohumlar vs. vs. Bu kadar da adamın üstüne gelinmez da; bi cinnet her şeyi halledecek az kaldı. Seneye her tarafa karakılçık buğdayı ekecem, kendi kendine tıkırdasınlar bahçede, en azından stresi olmaz.

@ g.c. ayçiçeklerime ne yaptınız öyle, her yaprağı fil kulağı kadar olmuş, korkarım taneleri de bal kabağı çekirdeği gibi olacak.

TCM Çevrimdışı   Başa Dön