View Single Post
Eski 02-06-2019, 22:22   #142
Emine Akman
Ağaç Dostu
 
Emine Akman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2011
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 410
Konu resmen ıkılı munakasaya dönmus...

Sevgili Selim bey, öncelıkle yurtdısından bıreysel bıtkı alısverısı konusunda konu ıle hıc alakası olmadıgı halde bılgı verdıgınız ıcın tesekkur ederım. Sizin tepkınızı ceken şu sözüm olmus, tam anladıgım kadarıyla: "Vvyan Pennel hangısı blue explosion hangısı....bellı degıl, var mı o bıle bellı degıl..." Fıdanlıgın nasıl ot ıstılasına maruz kaldıgı zaten sızın cekımlerınızden de bellı. Sızın fıdanlıgınız ılk kez alısverıs yaptıgım bır yer degıl. Eleman yetersızlıgı konusunu sız de takdır edyorsunuz. Hatta ılk gelısımde babanıza "Sız nasıl bunları böyle boynu bukuk bırakabıldınız" dıye şaka yaparak çıkısmıstım o da çok sıcak bır tavırla "gıyın cızmelerı,eldıvenlerı,gelın yardım edın" demıstı.....Yakın olsaydım zevkle yapardım çok cıddıyım... Ben oradakı kesmekesten bahsederken "var mı bellı degıl" ıbaresı kullanmısım.... Ot ıstılasından "var olanı gormek mumkun degıl" anlamında bu kelımeyı kullanmısım ama yazım dılı yetersız gelmıs.

Tabı kı fıdanlıgınızda bır bolum sırf clematıslere ayrılmıstı benım "ellerınde varmı o bıle bellı degıl" dıyebılmem ıcın barız art nıyetlı olmam gerekır...Ama hepsı neredeyse kardes olmus fıdanlardan bahsedıyoruz,ben blue explosion dıye gelıp bulamadım Selım Bey... Demek ıstedıgım de buydu....Pekı ama hangısı? Sızden 2. kez alıp geldıklerımden pembe yalınkat 1 clematıs var bende. Sıstemde stokta yok görunen hagley hybrıd almısım dıye dusunuyorum... Üzerınde etıket olsaydı düşünmez bılırdım.

Aradakı yanlıs anlamayı umarım gıderebılmısızdır. Ve umarım sızın yönetımınızde Doğa Peyzaj, yurt dısındakı bu işi profesyonelce yapan onlıne fırmalar gıbı bir cızgıyle,bızım gıbı farklı türlere meraklı ama yabancı turlere ulasmak konusunda sıkıntı çeken kişilere yardımcı olur. Kı emın olun bu konuda cıddı bır ıhtıyaca cevap vermıs olur.

Emine Akman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön