View Single Post
Eski 22-05-2019, 13:26   #115
Taşlıbahçe
Ağaç Dostu
 
Taşlıbahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2006
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 710
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi abk Mesajı Göster
Ben en baştan başlayıp tarih sırasına göre okuyorum, dolayısıyla son yazınızı okumadım. Gerçekten bir kitap fikri olduğunu da bilmiyordum. Ama harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Aklın yolu birdir, derler ya.

İnsan kitap okurken bir süre sonra o kitapla yaşıyor, sanki yazarı veya kitaptaki kahramanı tanıyor gibi oluyor. Kitapta yazılan anlatılanlar yaşanırken sanki okuyucu da hemen orada, onların yanıbaşındaymış gib. Sonra kitap bitiyor ve yapayalnız kalıyor okuyucu. Sanki kitapta yaşananlar gerçek dünyamışda bambaşka bilmediği bir yere savrulmuş gibi, evi, odası, oturduğu koltuğu yabancı geliyor. İşte bunu yaşamayı istemediğim için ağır ağır, tadını çıkara çıkara okuyorum yazılarınızı. Blogun canlanması, bu yüzden de çok güzel bir haber. Sabırsızlıkla yazmanızı, fotoğraflar paylaşmanızı bekleyen benim gibi bir çok kişi olduğuna eminim.


Son yazıda bahsetmiş olduğum kitap Taşlıbahçe'yle ilgili değil; İstanbul'un anıt ağaçlarıyla ilgili ve basıldı mart ayında. Forumda da var duyurusu:

"Eski İstanbullu Ağaçlar" Kitabı (Volkan Yalazay)


Taşlıbahçe ve tarımla ilgili olan çalışma henüz bir fikir aşamasında; teklif geldi arkadaştan; bakalım nasıl ilerleyecek. Bu arada madem baştan başlayarak okuyorsunuz, gözünüze takılan, şundan da bahsedilseydi iyi olurdu gibi düşünceleriniz olursa iletirseniz sevinirim

Taşlıbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön