Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kızıl ağaç
Fiyat konusu;diğer yürüyüş gruplarının aldığı fiyatlar 60-55-50-45 farklılık yok.Aynı parkurda karşılaşacağımız gruplardan farkımız yok mu?Bu gruplar Ogzala,Karıncalar,Yürüyüş Evi,GeziciYak ve bunu gibi.Malina anla ve yoket beni.
|
MERHABA
Evet pek fiyat farkı yok gibi duruyor haklısınız. Genelde etkinliklerde ciddi bir fiyat farkı vardır. Ancak bunda neden yok. Gerçi bahsettiğiniz acentalar 55-60 civarı gidiyor. Bende acentayım A sınıfı ama bunu sadece etkinliklerin illegal olmaması adına kullanıyorum yoksa kaçak duruma düşeriz.
Bahsettiğiniz firmaların bazılarında ben yıllarca rehberlik yaptım osebeple farkı en iyi ben bilirim. Ama basitçe temel bazı farkları söyleyeyim. Birincisi amatör grubuz ancak onların pek çoğundan daha profosyeneliz. Bu bölge parkur bilgisinden ilk yardım konularına ve dağ tecrübesine kadar pek çok konuda.
Gazete ilanı veya dergilerle insan toplamadığımız için grupta insanlar genelde birbirlerini tanırlar dolayısı ile samimiyet şaka şarkı türkü oyun eksik olmaz. Yani oldukça keyiflidirler. Biz kişi memnuniyetine lafta değil gerçekte önem verdiğimiz için 10 kusur yıldır sürekli beraber yürüdüğümüz insanlar var.
Sabah kahvaltıları bir iki poaca ile geçiştirilmez adam gibi kahvaltı yapılır vede bu bile başlı başına bir keyiftir. pazar günü sadece kahvaltı keyfi için erken kalkmaya ve yola düşmeye değer.
Öğlen yemekleri sadece yüzde seksen hindi veya tavuk karışı sucuk olmaz kamplarda cağ kebap yani döner yuruyuşlerde kuzu şiş tavu şinitzeli sac kavurması tesislerde muhlaması alabalığ veya bölgeye göre deniz balığı gibi yiyecekler örnek olarak sıralayabilirim.
Veya hiç farkımız yok biz farklı iş yapıyoruz daha doğrusu yapıyorum diye bir iddiamda yok. Biz keyif alıyoruz doğayı ve gezmeyi seviyoruz.Olabilecek her türlü pozisyonlarda alternatif uretebiliriz.
Eğer fark varsa ki bu benim iddiam olamaz onu katılımcı arkadaşların söylemesi gerekir.Veya ekim ayının 3 ünde Mimar sinan Restaurantta iftar yemeğimiz var bunu biz karşılıyoruz buyrun sizde gelin tanışalım yaklaşık 60 kişi olacağız. Ağaclardanda arkadaşlarımız var.
Son değinmek istediğim konu ise parkur. Bilindik bir parkur demişsiniz. Mutlaka giden vardır ancak ben hiç orada tur görmedim. Bölge derseniz haklısınız bilindik ancak bu parkurda bugüne kadar hep yanlız yürüdüm. bir diğer tarzımızda mümkün olduğunca bilinmeyen ve kimselerin olmadığı yerler tercihimizdir. Tabiiki Abant,Sülüklügöl ,Yedigöller gibi bilindik yerlerede gidiyoruz.
Sevgi ve saygılarımla