View Single Post
Eski 20-05-2019, 11:10   #111
abk
Ağaç Dostu
 
abk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-05-2007
Şehir: tekirdağ
Mesajlar: 1,589
Köydeki bahçemin toprağını nasıl iyileştirebilirim düşüncesiyle başladı her şey. Kompost, EM derken sizin internetteki sayfanıza ulaştım. Son üç gündür bulduğum her fırsatta yazılarınızı okuyorum. Amaç bilgi almak, öğrenmekti ilk zamanlar. Ama okudukça, değişti, bir roman tadında okuyorum. Hem de bulduğum her fırsatta. Hani yatmadan önce kitap okur ya insan, o kitap alıp götürür seni, bırakamazsın, gözlerinden uyku aksa bile bırakamazsın. Hızlı da okunmuyor, sadece okumak olsa, okuyup geçmek olsa... Her fotoğrafı incelemek gerekli, büyütmek, ayrıntılara bakmak, sonra orijinal haliyle bir daha bakmak.
Sonuç olarak üç gündür sizin ( belki de artık bizim, hepimizin) taşlıbahçe ile yatıp kalkıyorum. Hem okumak, daha sonraki yazılarda neler olduğunu öğrenmek istiyorum hem de bitecek diye korkuyorum. Hem bilgi hem okuma keyfi veren hem de harika fotoğrafları olan bu paylaşımınız için teşekkürler.
Haddim olmayarak şunu da söylemek istiyorum. Bu yazıları toparlayıp, düzenleyip biraz daha fotoğraf ekleseniz harika bir kitap olur bence. Okumayı sevmeyen ülkemde çok okunur demek yanlış olur belki ama değerini bilecek çok kişi de olur.

abk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön