View Single Post
Eski 16-05-2019, 22:07   #127
Asya'm
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 30-03-2019
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 27
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi prıtt Mesajı Göster
Evimize yerleştik. İş hiç bitmese de halimizden oldukça memnunuz. Bize bir hareketlilik getirdiği kesin. Ev de televizyonu kurmaya bile gerek görmedik.

Havalar ısındıktan sonra bahçe düzenlemesine başlama imkanımız oldu. mesai saatlerimin sonunda hepsini kendi imkanlarımız ölçüsünde yapmaya çalıyoruz.

2 yıl önce İnşaat aşamasında iken meyve fidanlarımı dikmiştim. Yeni yeni kendilerine gelmeye başladılar. Bahçeye ilk olarak maydanoz, roka, marul gibi yeşilliklerden ektik.

Bahçem 2 bölüm. evin önünü çocuklara çim alan için ayırdım ki oynasınlar,yuvarlansınlar diye birazda yeşillik. Yan tarafı ise sebze için ayırdım. Bu sene maddi manevi çok yorulduk. onun için sadece domates, biber, salatalık, kavun ektim. Fakat 2 tane büyük dut ağacı var ki sebzelere epey bir gölge yapar diye düşünüyorum. bakalım ne olacak.
Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun güle güle oturursunuz insaallah. Tam emekli olup hayal ettiğim yasantı şimdi sizi kıskandım ama her şey çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık darısı bizim başımıza. Sakıncası yoksa toplam da kaça mal oldu belirtebilirmisiniz.
teşekkürler.

Asya'm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön