View Single Post
Eski 06-05-2019, 11:17   #128
g.c.
Ağaç Dostu
 
g.c.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-05-2016
Şehir: Tralleis
Mesajlar: 653
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Kıt bilgim ile yukarıdaki iki resim ile, sizin resimleri de ekleyerek şöyle yorum yapayım; tohum çimlenip büyümeye başlıyor ve köklerini sağa sola aşağıya uzatıyor. Kökler bizim plastik bardaklar ile temas edince neyin içinde olduklarını tahmin edip ona göre davranıyor, yani 'yerim de dar, yenim de dar' diyerek kolunu bacağını gövdesini ona göre uzatıp kalınlaştırıyor. Üstteki arkadaşın domates fidesi bizim bardaklardan çok çok daha geniş hacme sahip ve neredeyse mükemmele yakın.
Estafurullah sevgili hocam. Sizler bize yol gösteriyorsunuz. Beraberce öğrenip gelişiyoruz.

Maşallah sizin fideler de çok sağlıklı gelişim göstermişler. Toprağa alındığında kolayca kalınlaşıp verimli bireyler olacaklar gibi duruyorlar. @Meyvelitepe nin bando takımı gibi bir takım benim için şimdilik "dream team"

Önümüzde ki seneye bir şeyler aktarabilecek deneyim kazanabildiysek ne mutlu bize. (kendi açımdan gerçekten böyle düşünüyorum) Geçen yıla göre ne kadar az hata yaptıysam yanıma kardır, sizlerden öğrendiklerim sayesinde pektabi ki.

15 Mayısa kadar benim tembellere mühlet verdim, balkonda gelişmeleri için ortamları müsait, bana bahane ile gelirlerse ya çıkar gelirim sizin yanınıza ya da sevgili @dongyul dan sipariş ederim ekeceğim fideleri. Akıllarını başlarına alsınlar


Düzenleyen g.c. : 06-05-2019 saat 11:18 Neden: imla
g.c. Çevrimdışı   Başa Dön