View Single Post
Eski 02-05-2019, 08:05   #121
g.c.
Ağaç Dostu
 
g.c.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-05-2016
Şehir: Tralleis
Mesajlar: 653
Bu yılın hazırlığı et kırdıran cinsten oldu. (Kazıkları çakmak, hortumları bağlamak ne zor oldu) 1 Mayıs işçi ve Emekçi Bayramına denk gelmesi vesilesi ile tüm emekçilerin, emeklerinin karşılığını alabildiği nice 1 Mayıslar dilerim.

Ne yazık ki bu yıl bahçe güvenliği ile alakalı da önlem almam gerekecek, oğlumun kum oynadığı kovası, iki büyük turşu kovası ile damla sulama bağlama aparatlarımı kim ne yapacaksa bahçemden almış. Şehrin içinde bahçe yapmanın kaçınılmaz sonucu olarak uğursuz insanlar ile de bu şekilde muhatap olmak durumunda kalıyoruz.

Fotoğraflarda tam net anlaşılmasa da hortum aralıkları 30ar cm tutuldu. 2 sıra da bir sıra boşluk(45cm) bırakılarak yürüyüş yolları oluşturuldu.

Bahçenin en dış sırasını ise iki gece önceden pamuklu makyaj bezi arasında ıslattığım kavun ve karpuzlar için ayırdım. Domates, Biber, Patlıcan ve çengelköy salatalıklarım balkonda henüz 5cm boydalar. 15 Mayısa kadar bekleyeceğim umarım o zamana kadar boylanmış olurlar. Ekim esnasında ekim çukuruna bir avuç koyun ve bir avuç solucan gübresi ile destek vereceğim.

Ve son söz "herkese bereketli bir sezon" dilerim.

Eklenen Resimler
   
g.c. Çevrimdışı   Başa Dön