View Single Post
Eski 27-04-2019, 15:12   #67
obabilgesi
Ağaç Dostu
 
obabilgesi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 417
Zahterler salamura edildi, hemşehrisi sürk peyniri ise özenle hazırlandı ve şekli verilip kurumaya alındı. Yeteri kadar kuruduktan sonra bir kısmı saman kağıda alınıp küflendirilecek, kalan kısmı ise zeytinyağında muhafaza edilecek.
Biz ailece küflenmişini akşamüstü ufak bir simit ve bir parça zahter eşliğinde yeriz, zeytinyağındaki ise kahvaltıda şahane olur...
Name:  72086900-4BD2-4D03-B3CF-45288B6BAD7D.jpg
Views: 813
Size:  54.3 KB
Name:  6435B11B-5277-45FD-B584-99A0E710CA7C.jpg
Views: 806
Size:  68.4 KB

obabilgesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön