View Single Post
Eski 24-04-2019, 13:30   #21
Murat Durak
Yeni Üye
 
Murat Durak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-02-2017
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 26
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi elifaydin Mesajı Göster
Öncelikle bu çıktığınız yolda başarılar diliyorum, bahçemi oluşturma yolunun başındayım, ama ileride destek verebileceğimiz günleri görürüz belki de.
Sözüm meclisten dışarı, maalesef bazı şeyler ücretsiz olunca çok değer bilinmiyor. Cüzi bir miktar ücret ile bu konu çözümlenebilir. Bu şekilde insanlar parasını verdikleri ürünün kargosunun da peşinde olur diye düşünüyorum.
Diğer yandan maalesef ki zirai ilaçların da bir piyasası var. Ekonomik dengeler ile ilaçsız tarım karşılıklı savaş halinde.
Sevgili elifaydın;
Öncelikle güzel dileğiniz için teşekkürler... Temenninize bende katılıyorum gelecekte umarım çok paslaşırız çünkü bizler az değiliz inanın oldukça kalabalığız bu yolda sadece benim bulunduğum gruplarda 30 bin den fazla insan var bu yolda ve bunların belki tamamı olmasa bile tohum konusunda üreten paylaşan insanlar yalnız değiliz....

Diğer bir yorumumda ücretli ve ücretsiz olarak neyi nasıl yapacağımı belirtmiştim size katılıyorum....

Zirai ilaçlara karşı verdiğimiz savaşı kazanabiliriz umudunuzu yitirmeyin dedim ya yalnız değiliz hiç bir zaman da olmadık... Atatürk gibi düşünün tek başımıza olsak bile yürümeye devam edeceğiz...

Saygılarımla yorumunuz için teşekkürler.

Murat Durak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön