View Single Post
Eski 15-04-2019, 23:29   #2738
Kudret Tezel
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1,688
Sevgili arkadaşlarım İzmir Urla da Bademli mevkinde topraksız çilek seramızı ziyaret ettim. Beraberce yürüttüğümüz çalışmaları yakından gördün. İstanbul dan İzmir e tayin olan İdris Şenol arkadaşımız sağ olsun ziyaretime gelerek beni çok memnun etti teşekkür ederim hasret giderdik.Topraksız Tarım çilek Çalışmalarımızı beraber izledik.Öte yandan topraksız tarımın malzeme olarak en büyük destekçisi Saygın Plastik Adnan Saygın beyle serayı inceledik marul ve çilek kanallarında yapılacak değişiklikler hakkında fikir birliğine vardık. Nasip olursa iki üç ay içinde Marul verimini artıracak çilek üretimde daha sağlıklı ve başarılı neticelere ulaştıracak yeni formların imal edilmesi ile ilgili görüş birliğine vardık.
Kısa süre içinde sürpriz gelişmeler bizi bekliyor. İnşallah yakın bir gelecekte daha az emekle, standart ekonomik ve görsel açıdan daha mükemmel çalışmalar yapabileceğiz.
Adnan beye topraksız tarıma verdiği destek ve gösterdiği alakadan dolayı hepimiz adına teşekkürü bir borç bilirim. Zira topraksız tarımın gelişmesine paralel olarak kullanılan malzeme ve materyalin de gelişmesi önem taşır.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön