Konu: Meyvelitepe
View Single Post
Eski 01-04-2019, 19:45   #121
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,861
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
...
Öte yandan facebook'da paylaşım yapmak suya yazı yazmak gibi bir şey, hiç bir paylaşım kalıcı ve sonradan ulaşılabilir değil. Bu yüzden pek tercih ettiğim bir ortam değil.
Yeni bir şey öğrenmek için facebook rezalet bir yer. Çok farklı bilgi düzeyine sahip binlerce kişi bir şeyler yazmak için hazırolda bekliyor, 'biri bir şey sorsa da cevap yazsak' diye.

Misal bir arkadaş soruyor; 'arkadaşlar bu sayfa kimin sayfası?' .. Hemen altına yüzlerce kişi 'Meyvelitepe' diye yazıyor ve saatlerce alt alta 'Meyvelitepe' yazıyor insanlar.. Tamam da anladık, Meyvelitepe.. sağolun arkadaşlar derken bir hafta sonra biri daha yazıyor 'Meyvelitepe..'... Hay meyve sepeti düşsün kafana.. Derken aradan biri çıkıyor ve yazıyor 'TCM..'

Bir de en çok sorulan soru; 'arkadaşlar bu ne, yenir mi'...Yav Allah ın dağından garip bir otu koparmışsın, ortaya da sormuşsun 1000 kişi ye, 998 kişi yeme demiş, A.A. 'gece gece ot sorulmaz, gündüz olsun bakarız' demiş, YSK da 'ne botunuz varsa yiyin' demiş, şimdi bunlara güvenip o ot yenir mi.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön