Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dobipa
Benim bildiğim kadarıyla çimlenmede ideal sıcaklık 18-30 derece arası. Tabi bu türlere göre değişiklik gösteriyor.
Domates, salatalıklardan hemen sonra veya beraber çıkması lazım. Karpuz 5-10 gün içinde çıkmalıydı.
Sadece torfa ekmenizde de bir sorun yok. Şartlar sağlandığında gayet başarılı sonuçlar almanız gerekirdi.
Siz sıcaklığı bir kontrol edin. Eğer ortam çok soğuksa viyolleri mümkünse bir süre evinizin içine taşıyın oda sıcaklığında harekete geçeceklerdir.
|
Sanırım sıcaklıktan dolayı , 2 hafta sonra iyice anlaşılır artık.Birde sulamayı iyi yapamadım sanırım. Eve taşıma imkansız. Karpuz , domates , patlıcan , biber ve salatalık , hepsinden en az 200 er tane ekmişimdir tohum.