View Single Post
Eski 28-03-2019, 21:45   #83
Ludisa Excellence
Ağaç Dostu
 
Ludisa Excellence's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-11-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dr.Bıyık! Mesajı Göster
Merhaba,
Salep doku kültürü ile akademik olarak ilgilenmekteyim. Tecrübelerinizi paylaştığınız, besi ortamı, teknik bilgileri içeren bir makaleniz, yazınız mevcut mudur? Eğer mevcut ise yol gösterici olması açısından incelemek isterim. Eğer izniniz olursa özel mesajdan sizinle daha detaylıca görüşmek isterim.

Merhaba, üzgünüm konu ile ilgili her hangi bir yayınım yok. Şimdilerde şöyle bir düşünce sanırım çok büyük hata yaptığımı anlıyorum ve üzülüyorum. Neden? Konu ile ilgili ciddi yerlerde ciddi bir kaç bir şey yazılsaydı sanırım yapılan milyonluk projelerinde başarılı olup olmayacağı ön görülebilinirdi.

Şimdi özelden gelen mesajlarda özel mesajlardan ziyade sevgili arkadaşlardan ısrarla rica ettiğim konu; sorularınızı lütfen forumdan sorun. Neden? Forumda konu ile ilgili ihtisas sahibi çok değerli insanlar var. Forumda konu hakkında meraklı insanlar var.

Sevgili Dr.Bıyık! çok uzatıp canınızı da sıkmak istemiyorum ama örneğin bildiğiniz üzere forumda bilimsel yeterliliğini almış (benim bildiğim bilimsel unvan olarak doktora derecesi bilimsel yeterliliğini alanlara veriliyor) hemde orkideler üzerine ihtisas yapmış olan sevgili Doku_Kültürcü , benimde bildiğim şahane bir referans vermiş size. Kolay gelsin.

Sevgiler.

Ludisa Excellence Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön