View Single Post
Eski 07-03-2019, 19:07   #2
chelik26
Ağaç Dostu
 
chelik26's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-11-2018
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 451
İsterseniz biraz hikayesini anlatıp başınızı ağrıtıyım,
Son 2 senedir Eskişehir etrafında Tarla bahçe vs bakıyordum ancak fiyatlar uçuk kaçık olduğundan alamadık. Daha sonra sarıcakaya tarafına bakınırken İnhisarda olan bir arkadaş çağırdı, gittik oralara baktık yer ve iklimi çok hoşuma gitti.
Banka açık ihaleden bu Tarlayı bulduk ve ilk teklifte bizde kaldı tarla, Eski sahibiyle küçük tatsız diyaloglar olsada, sonradan, tapunun yanlış yapıldığı başka birisinin daha tarlasının bizim tapuda olduğunu bir telefonla öğrendik, ancak süresi zarfında itiraz etmedikleri için aslında yapılacak hiç bir şeyin olmadığını onlarda biliyorlardı.
Bahçenin 3 tarafıda nar olduğu için her yıl budanan nar dalları bizim boş tarlaya atılmış ve o kadar çok kuru dal vardıki, 1 gün boyunca (yanlış da olsa) yaka yaka bitiremedim.
Ölçüm yaptırdıktan sonra bizim bahçeden geçen yolu ve o saçma sapan alanı dşarıda bırakacak şekilde Tel örgü Çit çektirdim.
69 m2 prefabrik siparişi verdim. Önümüzdeki 3-4 gün içinde 65 yaşında hacı bir amcayla gidip su basman için Kalıp çakıp beton atacağız.
Bu arada en yakın elektrik hattı 350 metre ve maliyet 20-30 bin lira civarı tutyor, bende Güneş paneli kurmayı düşünüyorum.
Çok iş var yapıcalak çoook.

Eklenen Resimler
  
chelik26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön