View Single Post
Eski 27-02-2019, 07:20   #244
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,598
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malbman Mesajı Göster
Üç gündür İstanbul'da olduğum için kargo gelmiş ve kapı duvar olduğu için şubeye gitmiş. Eşim az önce tohumları aldığını bildirdi. Ben İstanbul'da, tohumlar da İzmir'de olduğu için ne yazık ki kontrol etme şansım (şimdilik) yok. Akşama hanımdan tüm tohumların bir listesini isteyip karşılaştırma yapacağım. Fazla gelen olmuşsa buradan tekrar bildiririm.

Gözü gibi bakıp yetiştirdiği, tohumlarını binbir emekle alıp sakladığı ve talep edenlere ulaştırmak için onlarca, hatta yüzlerce pakede tek tek aktardığı için öncelikle yetiştirici arkadaşlara, sonralıkla da, bu kıymetlilerin bize ulaşması için hiçbir karşılık gözetmeden emek veren LojistikMerkezi gönüllülerine (tektek isim zikretmeyip, gönüllü arkadaşları "LojistikMerkezi" adıyla geçiştirdiğimi düşünmenizi istemem, ama gönüllülerden yalnızca dört tanesinin kim olduğunu bildiğim ve yalnızca onların adlarını yazarsam, adını bilmediğim dostlara ayıp etmiş olacağımı düşündüğüm için bu şekilde yazdım) kısacası emeği geçen tüm forumdaşlara sonsuz teşekkürler.

Bu güzel ailenin on yıldan uzun bir süredir bir ferdi olmaktan bir kez daha gurur ve mutluluk duydum.
İzmir'e dün akşam döndüm ve ilk işim tohum paketini açmak oldu. Tohum paylaşım etkinliğine kimbilir kaçıncı kez katılıyorum ama nedense her seferinde zarfı açarken çocukça bir heyecan, bir sevinç kaplıyor içimi.

Sayın birnefestoprak'tan geçen yıl talep etmiş olduğum "Heybetli Domates" ve "Yeni Dünya Karpuz" da gelmiş. Kendisine ve tohumların ulaşmasında aracılık eden Sayın bahcedenn'e teşekkür ederim.

Bir de, zarftan Sayın Muda'dan geçen yıl talep etmiş olduğum "Bilya Kekik" tohumları çıktı. Geçen yıl aldığım tohumları kontrol etmemiştim, acaba orada eksikti de ben mi farkına varmadım ya da Sayın birnefestoprak'ta olduğu gibi bir aksaklık oldu da o yüzden mi bu yıla kaldı, merak ettim.

Bu vesileyle, emeği geçen tüm dostlara birkez daha teşekkür eder, hepimize bol hasatlar dilerim.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön