View Single Post
Eski 26-02-2019, 06:17   #105
g.c.
Ağaç Dostu
 
g.c.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-05-2016
Şehir: Tralleis
Mesajlar: 653
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Klasik cevap içkiliydim ne yaptığımı bilmiyorum. Önce trafik polisi yutmaz. İçkili araç kullanmaktan gerekli işlemleri yapar. Sonra jandarma defineci mi yoksa orman emvalini, devletin hüküm ve tasarrufunda bulunan yerden yararlanmak amacı ile toprak götürmek suçlarını inceler. Artık hangisi daha somut suç tanımına uygunsa ondan işlem yapar. Şimdi ikrar da var. Önceden de aynı suçu işlediğinizi yazmışsınız. Araca suçta kullanılan eşya olarak geçici olarak el koyar. Yargılama sonunda orman emvali ise müsadere edilir. Araçta bulunan diğer kişiler suça iştiraktan ceza alır. Siz en iyisi içkili iken araç kullanıp devletin mallarına el uzatmayın. Çiçekçiler de ekmek parası kazanacaklar. Aracın yakmış olduğu yakıt daha fazla olur. Çam toprağı fazla asidiktir. O toprağa ekeceğiniz bitkilerin asidik toprağı sevip sevmediğine dikkat edin. Gerekirse toz kükürt kullanın.
Aman Allah'ım okudukça için karardı Sevgili Muda. Bir an önce bitsin istedim yazı. Sadece 1 kadeh ile keyif yapıp sonrasında işe koyulduğum için herhangi bir sorun teşkil etmedi ancak korku filmi gibi senaryonun gerçekleşmesi de imkansız değil. Canlandırması bile yetti, töbe ettim.

Domatesler çam toprağına bayılıyor. Toz kükürdü de bahçemden eksik etmiyorum. Tavsiye ve uyarılarınız için teşekkür ederim.

g.c. Çevrimdışı   Başa Dön