View Single Post
Eski 08-02-2006, 17:47   #19
Baki Berk Kayalar
Ağaç Dostu
 
Baki Berk Kayalar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2005
Şehir: İzmit
Mesajlar: 762
Dövizin düşmesiyle fotoğraf makinesi fiyatları çok ucuzladı. Bu fiyatları kesinlikle kaçırmayın derim. Benim gibi sınırları zorlayacak kadar sık kullanmadığınız sürece bu ürünler oldukça dayanıklı kabul edilebilir.

Şu uyarılarımı kesinlikle dikkate alın:

* Aldığınız ürünün resmi mümessiller tarafından ithal edilmiş olmasına dikkat edin. Çünkü orjinal olmasına rağmen pek çok kaçak ürün raflarda yer alıyor.

* Aldığınız ürünün garanti belgesini onaylatmayı sakın unutmayın.

* Mümkünse büyük market ve teknolojik ürünler satan alışveriş merkezlerinden almamaya özen gösterin. Ürünü çarşıdaki dijital bayilerden ucuza satabilirler ama cihaza bir şey olduğunda servise göndermek bir hayli sıkıntılı olur, başınızı ağrıtırlar.

* Büyük market ve teknolojik ürünler satan alışveriş merkezleri diğer yerlerden ucuza satmak için kaçak olarak bu ürünleri ithal edebiliyorlar. Bu yüzden garanti belgesi elinizde olsa dahi resmi mümessil bu ürünlere servis hizmeti vermeyi reddebilir **** en ufak bir arıza için haftalarca bekleyebilir ve büyük servis masrafları ödeyebilirsiniz.

* Büyük bir marketten ucuza almaktansa 20 lira fazla verip ürünün çarşıdaki resmi bayisinden almayı tercih edin. Büyük marketler sadece satma işiyle ilgilenir. Garanti işiymiş, servisiymiş, umurlarında olmaz.

Bunu büyük harflerle tekrarlıyorum:

ALDIĞINIZ ÜRÜNÜN RESMİ İTHALAT ÜRÜNÜ OLMASINA, KUTUSUNUN ÜZERİNDE RESMİ İTHALAT ÜRÜNÜ OLDUĞUNU GÖSTEREN BANDROLÜN OLMASINA DİKKAT EDİN VE KESİNLİKLE GARANTİ BELGESİNİ ONAYLATMAYI UNUTMAYIN.

Baki Berk Kayalar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön