View Single Post
Eski 13-02-2019, 09:18   #2
arslanereli
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-02-2014
Şehir: sakarya
Mesajlar: 142
Kardeşim öncelikle bunlar sahsi fikirlerin sana mantikli gelirse kullanırsın gelmezee kjllanmazsin.
1000 metre yere 1000 metre sera kuramazsin biraz daha küçük olur.
Her ürün kendine göre şartlar ister daha yeni olduğunu söylüyorsun birini seç ürünlerin onun üzerinden yürü.
Yakınlarında daha önce bu işle uğraşan arkadaşlardan birini bul sana çok faydası olur ya da en azından yapan birinin ( balkonunda veya leğenin içinde bir iki yeşil yapan birini değil kesinlikle) yanına git gör bilgi al.
Muğla'da Furkan diye bir arkadaş vardı daha önce serasini satıyordu satmadı ise ( bende telefonu vardı ama bulamadım ) onu al hem Furkan sana kuruluşta ve üretimde de yardımcı olur.
Her yörenin kendine göre sıkıntıları olacak Muğla'nın sıkıntıları daha önce Furkan ile konjsmustum gölgede 45 derece sıcaklık oluyordu yazın ürün yetiştirmek ciddi sıkıntı oluyor demisti. Isıtmak için hiç uğraşma nasıl sogutursun serayı onun üzerine araştırma yap. Furkan süsleme yapmaya çalışmıştı işe yaradı diyordu onu araştır.
Dikey veya katlı sistemlerden uzak dur kesinlikle.
Maliyet olarak kendi başına yapmaya sakin ugrasma elindeki sermayeyi eritme. Yaparım diyenlerin de kendi yerlerine mutlaka git ticari olarak üretip sattıklarını gör. Yüzlerce kişi milyonlar harcayıp bıraktı adımını sağlam at.
Sağlam biriyle pazarını bulduğun bir üründe de hiç korkma hemen gir işe akıllı üretim her zaman kazandırır. Sabret ve her zaman yeni şeyler öğren.

arslanereli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön