View Single Post
Eski 04-12-2018, 09:47   #201
su teresi
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-11-2018
Şehir: BURSA
Mesajlar: 111
https://asihakkinda.com/2013/09/09/k...-sigir-serumu/

https://asihakkinda.com/2018/04/01/i...isan-yildiran/ linkteki uzun yazıyı okumayacaklar için -ki insanlığın düşürüldüğü tuzağı açıklayan bir yazı- kısa bir alıntı;

"dünyada şu anda aşı konusunda, dolayısı ile immünoloji konusunda bir numara kabul edilen Emory Vaccine Center ABD’nin Georgia eyaletinde, Atlanta şehrinde bulunmakdadır. Ne tesadüf, meşhur ‘hastalıkları önleme dairesi-CDC’, Ahmet Rasim hocanın deyimi ile (47) komedi merkezi buraya sadece bir dakika mesafede (hiç gitmedim ama Google maps sağolsun). Aşı merkezinin bu eyaletde olması bir anlam ifade etmez ama, Washington, Boston veya New York’da olması daha makul olan CDC’nin burada olması ilginç! Daha ilgincine gelince; 1976’da kitle aşılamasına geçildikden kısa bir süre sonra 1980’de kim tarafından ve neden yapıldığı bilinmeyen, aşı merkezine 2.5 saat mesafede ve aynı eyaletde yer alan taş ocağında tuhaf bir abide yapıldı (48). Bu abideyi en azından bendeniz için ilginç kılan şey ise üzerinde yer alan yazıların ilk cümlesinin ‘insanlığı tabiat ile uyumlu olacak şekilde beş yüz milyonun altında tutun’ emrinin (!) yer almasıdır. Ülkemizde pek iyi tanınmayan yayın kuruluşu CNN’in kurucusu Ted Turner’ın buna benzer cümlesi ve GAVI (Aşılar ve bağışıklama için küresel birlik)’yi kuran minicik yumuşak (!)’ın sahibi Bill Gates’in ‘Aşılar nüfusu kontrol etmenin en iyi aracıdır’ (49) sözleri çok uyumlu bir komplo teorisi teşkil ediyor galiba!… Bunlar komplo ise 2014’de Kenya’da DSÖ’nün tetanoz aşısında bulunan kısırlaştırıcı hcg’yi kim oraya koymuş acaba? (50)"

ve yine alttaki linkte sonlarda deli dana serumlarından yapılan aşıların ingilterede toni blair döneminde örtbas edildiği toplatılmadığı aşıların akıbeti hakkında bilgi verilememesi ki 3 dünya ülkerindeki çocukların bill gates sponsorluğunda -bağışla- aşılanması kendisnin yapay ete yatırım yapması, biz 3 dünya halkları doğal sığır tüketimiyle kendi kendimizi yok ederken sözde doğal ölümlerle gömülürken - bu arada delidananın -bulaşıcı-olduğu için inssanların beynini incelemeye çok fazla dr nin yanaşmadığını hatırlatayım. bu çorba yazıyı şöyle bitireyim nufus azaltılıyor. ve doğal ölüm görünümlü bu uygulamalar çok kar getiriyor.

açılan sayfada en alttaki tarihe tıklamalısınız ve yeni açılan sayfanın en sonundaki makale
http://www.mad-cow.org/current_UK_news.html


Düzenleyen su teresi : 04-12-2018 saat 11:32
su teresi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön