View Single Post
Eski 02-12-2018, 10:54   #198
su teresi
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-11-2018
Şehir: BURSA
Mesajlar: 111
buraya yazdığım demansın erken yaşlarda belirtilerine verilen isimlerinden alzheimerin namı diğer delidana ilerde zombi - bulaşıcı ve ölümcül yazımı infial yaratma düşüneleceği için delidana hastalığı bulaşıcı ve öldürücü yazarak daha sempatik duruma getireyim gerçekler biraz daha geride beklesin alay edilme şiddetle karşı çıkılma evresinde henüz -gerçi alzheimerin -bulaşıcı- ve öldürücü olduğunu tek ben söylemiyorum.

et ve et ürünleri süt ve süt ürünleri kozmetikler içinde prionun hastalık yapan bozulmuş türünün tespit edildiği paylaştığım linklerden birinde vardı.

şaka gibi aynı belirtilerle teşhis edilen hastalığı farklı isimlerle insanların duygularına algılarına tepkilerine göre ifade edenleri onaylarcasına iki yüzlü olmak zorunda kalmak. sistemin beni getirdiği nokta. neden? toplum sisteme öyle entegre olmuşki kimse başını biraz sağa çeviremiyor bilakis seni tehdit olarak görüp manipule edecek her yolu deniyor. etik mevzu söz konusu dahi değil. en az hasarla yeryüzünde yaşamaya çalışanların sisteme zarar vermesine engel olmak daha öncelikli.


Düzenleyen su teresi : 02-12-2018 saat 12:11
su teresi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön