View Single Post
Eski 01-12-2018, 14:25   #196
su teresi
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-11-2018
Şehir: BURSA
Mesajlar: 111
İnsanın etçil olduğunu iddia etmesi ki yıllarca bu konuda hiç kafa yormamış olan ben dahi ne büyük cüret. Adilmiyiz gerçekten, belirli süre sonrasında dondurmadan tuzlamadan dahası yemek için yakalayıp öldürmeden çiğneyebilmek için parçalamadan en az bir saat sindirebilmek için pişirmeden tüketemeyeceği eti sadece o an doymak amacıyla doğası şartları gereği yakalayıp dişleriyle pençeleriyle parçalayıp çiğ tüketen sindiren hayvanla aynı kategoridemiyiz etçilmiyiz. Bu ne büyük iki yüzlülük. Damak zevki hazzı için seçenekler olduğu halde keyfi sistemin tuzaklarıyla et tüketmeye teşvik edilen belirli periyodlarla bazen yararları bazen zararları arz talebe -rant-göre pompalanan et.
işin ilginç yanı sevgili kutsal inekler bunu insanoğunun gözüne sokmuş 100 yıl önce adı konan alzymera, demansın erken evrelerinde kategorilendirilen isimler her neyse, inekler sonrasında geyik koyun vs başka hayvanlardada görülmüş insanda belirtileri tanımlanmış yayılması durdurulamıyor ve hala bunlara rağmen onca tedavi çalışmaları ve tutarsız araştırma sonuçlarıyla -oyalama- bu basit oyalama değil yılları bulan bulacak olan kazan-kazan, sen hastalığı devam ettir ben tedaviyi. kendilerine hizmet eden araştırma merkezleri üniversitelerde labarotuavrlarda değişik proteinlerden farklı tanımlamalarla hastalıklar üretip -farklıymış gibi-algıyı et tüketiminden uzaklaştırmak gerçekten işe yarıyor.
hadi onu geçtim sütten kesilip 3-5-7-10 yaşında bir çocuğun herhangi bir hayvanı yakalayıp çiğ tüketebilirmiş gibi herhangi bir bakteri virüse maruz kalmadan hastalanmadan bu şekilde sağlıklı kalabilirmiş gibi insanlığın tarihini irdeleyip varsayımlarla etçil -olması gerek olmak zorunda 46 denek var maymunları inceledik araştırdık rahatlıkla pişirip ama, -çiğ değil- tüketebilirsiniz diyen bilim- adı altında bilimsel çalışma sunmakta modern guzide insana özgüdür. etçillik deneylerle ispatlanmak zorunda zaten mazallah insanoğlu bitkilere yönelir kolay sindiriyorum diye tüm sistem çöker nemelazım. koy 3 yaşında çoğuğun önüne bi parça çiğ et biraz üzüm, tadına bakar birisini kolayca yer diğerini çiğner çekiştirir ki o çiğ etin dahi kemiksiz olmasını bozulmadan muhafaza edilmesini sağlamak zorundasınız. kutsal tuzla. kutsal ateşle kutsal suyla. ben bi uyluk kemiğini slatalık gibi kıtır kıtır yiyen insan görmedim henüz.
Sindir -e- bilmek için pişirilen toksik maddeyi tuzla ateşle daha az zararlı hale getirip tüketmek, olan biten bu.binlerce makale araştırma ki süreklide güncellenmek ha bire kendini yenilemek zorunda itiraz etmeye çalışanları farkedip baskılamak için. Robert M. Kradjian tarafından yazılan anne sütü harici süt ve süt ürünleri tüketiminin sonuçları https://www.notmilk.com/kradjian.html gogıl çevrisiyle okunabilir.

hastalık sürecinin 1yıl ya da 10 arasında olması insanın yaşam kalitesiylede alakalı bireyin hızlı ya da yavaş ölümüyle tanımlamayı -deli dana, alzheimer demans- değiştirip et tüketme lüksüne devam edilebileceği kanısı oluşturanları desteklemek savunma yapmak pes gerçekten pes. dünyanın her yerine dağılmış durumda kontrol altına alınamadı. milyonlarca insan ya hasta ya taşıyıcı. verdiğim ilk linkte ithal edilen hayvanların 30 aydan önce kesilmesi şartı vardı kuluçka evresinde yani bu dahi olayın katakulleyle örtbas edilediğini göstermiyor mu. neyse bunlar kendi isyanlarım gerçekten tartışmak ortamı germek düşüncesinde değilim.


ölümcül prionlar
https://www.scienceinschool.org/tr/2010/issue15/prions

Alzheimer Hastalığı ve Prion Protein
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4204584/

su teresi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön