View Single Post
Eski 23-11-2018, 22:22   #44
latif.07
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-04-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 192
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi CornusMas Mesajı Göster
Herkesten özür diliyorum ancak bu sayfadaki enerji yorumları, manyetik alanlara atıflar falan bana "Sirius Uzay Bilimleri(!) Araştırma Merkezi" adlı web sitesini hatırlattı.

O çubuklar nasıl oluyor da dünyanın manyetik alanından etkilenmiyor ama bir parça borudan geçen suyun yarattığı(?) manyetik alana boyun eğiyor? Madem manyetik alanlar takip edilerek su bulunuyor, o zaman neden bir ağaç dalı ya da iki bakır tel yerine ölçüm kalitesi ve doğruluğu tüm dünyaca kabul edilen bir Gaussmetre (manyetik alan ölçer) kullanılmıyor? Su nasıl manyetik alan yaratıyor biri açıklayabilir mi? Denizlerin ve okyanusların yaratacağı manyetik alan neden herşeyi altüst etmiyor? Su borusundan geçen su bir çubuğu eğebiliyorsa okyanusların manyetik alanlarıyla aya roket bile gönderilebilir Konu kişinin kanındaki bazı bileşenlerle ilgiliyse, astronot, kozmonot ya da taykonotların da kanları var! Yoksa bunlar da Tanrı'nın mucizeleri(!) mi? Anlayamadığımız herşeyi tanrıya atfederek kolaya kaçmış olmuyor muyuz?

Manyetik alanlara dair açıklamalarda bulunmadan önce Elektromanyetik Teori'yi çok iyi anlamak gerekir. Gauss, Maxwell, Ampere... Bu isimler ve ortaya koydukları kanunlardan bahsetmeden elektromanyetik alanlara dair açıklamalar "sözde" olmaktan öteye geçemez maalesef.

Eğlence için bu sohbetler yapılabilir de iş su bulmaya gelince bilimsel yöntemlere başvurmak en doğrusu. Hatırlatırım: "dünyada herşey için; medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir"
Bazı insanların bir şeylerle ilgilenmesi gerekir. Mesela bazısı araç modifiye eder kimisi resim yapar ya da bakır çubukla su arar bunlar bilimsel gerçeklikleri kanıtlanamasada insanların vakitlerini geçirdikleri şeylerdir. o yüzden hoş görün insanları

latif.07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön