View Single Post
Eski 24-10-2018, 21:09   #9
Ayazkızı
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 01-11-2008
Şehir: izmir
Mesajlar: 74
Sayın muda. Paylaşımlarınızı takip ediyorum ve hayranlarınızdan biriyim. Öncelikle bunu belirteyim.

Siz bahçeleriniz olduğu halde boşnak biberi bulamıyorsanız bu gariban şehirli nereden bulsun. Hayır..Boşnak tanıdığım da yok ki Boşnak biberiniz varsa biraz verirmisiniz diye isteyeyim... Olsa hiç utanmam isterim.

Boşnak biberi olmadığı için çarliston biberle yaptım. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. Boşnak biberinin olmadığı yerde çarliston biberi aldık başımıza taç ettik. Ben lezzetli olacağını biliyorum. Haaa... boşnak biberi kadar lezzetli olurmu? Onu da... Bahçemi aldığımda sizlerden tohum alıp boşnak biberi ekerim birde boşnak biberi ile yaparım ondan sonra kıyaslarım.

2019 da bahçe almaya niyetim var. Tabii... Almanya'dan alacağım primler gelirse..

58 yaşına girdiğimde başvuru için gittim "siz daha küçüksünüz" dedi memur. Bu yıl 60 yaşıma girdim belki primlerimi alacak kadar büyümüşümdür artık. Öyle çok bir şey değil zaar zor 60 ay kadar prim alacağım var bana küçük de olsa bir bahçe aldırır herhalde.

Bahçemi aldıktan sonra çooooook başınızı ağrıtmaya niyetim var. Şimdiden söylemiş olayım. Böyle hain planlarım var.. Aslında bayağı uzun zamandır aranızdayım. sizlere gıpta ede, ede dolaşıyorum buralarda. Ama artık Bahçemi almaya çok yakınım...Ot'u çöpten ayıramadığımı söylersem başınıza geleceklerin az çok farkında olursunuz diye düşünüyorum.

Ayazkızı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön