View Single Post
Eski 18-10-2018, 09:29   #2
Ayazkızı
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 01-11-2008
Şehir: izmir
Mesajlar: 74
Bu tarifi dün uyguladım. Kavanozların içine dolan hava kabarcıklarını çıkarıp, kapaklarını sıkıca kapattım bu sabah bir baktım, fermentasyondan dolayı süt alta koyduğum kabın içine taşmış. içindeki hava kabarcıklarını yeniden boşalttım. Kavanozları yıkadım bir tanesinin ağzına enzim yaparken uyguladığımız gibi tek kullanımlık plastik eldiven taktım eldiven balon gibi şişerse kenarından havayı boşaltacağım. Diğerlerini yine kapakları ile sıkıca kapattım. Tarif verenlerin hiç birisi taşacağını söylemiyor.. Ben nerede yanlış yapıyorum.

Ayazkızı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön