View Single Post
Eski 06-10-2018, 21:39   #23
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,524
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asyaa Mesajı Göster
Suzi hanim kargoyu aldim. Sanirim sardunyalari kaybetme nedeniniz unlu bitti. O kadar cok unlu bit varki arindirmak zor. Tabi benim gibi 1500 u geckin bitkide olunca ciceklerimin arasina alamadim. Koklerde curumus celikledim ilacladim. Baygin baygin duruyor tutarlarmi bilmiyorum su an icin. Kaktuslerin cogu var bende olmayanda var bikac tane onlarida ilaclayip diktim. Bazi bitkilerinde koku acik oldugundan kurumus. Ama problem degil 27 tl kargoya en azindan bende olmayan bikac tur varr. Yinede tesekkurler.

Öncelikle, hiç şık olmamış; gönderiyi kendim yapmış kadar üzüldüm.

Siz de paylaşımda bulunuyorsanız biliyorsunuzdur ama ben yine de yazayım. Sıkça paylaşım yapan bir üye olarak; çeliklerin alınması, o paketlerin hazırlanması, uygun koli bulunması, sarıp sarmalayıp bir de kargoya götürmesi, kargoda sıra beklemek, işlemleri yaptırmak. Yazınca kolay gibi ama en azından zaman alıyor. Bir de kargoda indirim için ricada bulunmak.

Bunları neden yapıyoruz, bizi bir zorlayan mı var? Paylaşmanın dayanılmaz hafifliği, insanları sevindirmek, mutlu etmek, agaclar.net'e vefa borcumuzu ödemek. Ayrıca tüm bunları yaparken kendimiz de mutlu oluyoruz tabii ki.

Ama sonuçta böyle bir mesaj alıyorsak; çok düşündürücü. Üzüldüm doğrusu ve yazma gereği duydum.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön