View Single Post
Eski 27-07-2018, 15:12   #7
Musa Gündoğan
Ağaç Dostu
 
Musa Gündoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2014
Şehir: Ankara
Mesajlar: 783
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Bu tür böreklerin bir sorunu var: "Son kalan iki taneyi ancak fotoğraflayabildiğim" kalabalığınız yoksa, soğuyunca bir şeye benzememesi, üstelik ısıtsanız da işe yaramaması...

Neyse ki bu börek ısıtılınca eski çıtırtısına kavuşuyor
malina aslında böreklerde sonradan yiyebilmek için süt kullanmalısınız. süt yumuşak tutturur. çıtırını da korumak isterseniz katı yağ kullanmalısınız. tereyağda olur. oda sıcaklığında erimiş yağ fazlasıyla işinizi görecektir.

tavsiyem nişastayla açılan değil unla açılan yufkalardan kullanmanız

Musa Gündoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön