View Single Post
Eski 09-07-2018, 18:52   #55
Antarktika
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 19-11-2015
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 60
Sayın ozanguneri, yazdıklarınızı dikkatlice okudum. Tozlaşma ile ilgili epey yabancı kaynaklı video izledim. İzlediklerimi fide çiçeğe bindiğinde uygulayabilirim diye düşünüyorum. Eğer ki bundan dolayı kuruyarak dökülüyorsa bu ihtimali de ortadan kaldırmak istiyorum.

Siparişlerim elime ulaşınca yeni deneme başlatacağım.

Sipariş ettiğim toprak:

Biobizz All Mix
Özellikle saksı topraklarında en iyi çözüme ulaşmak ve organik üretim hedefine erişmek üzere geliştirilmiştir. %20 bataklık yosunu ,%35 bahçe turbası, %10 üst kalite organik gübrelik dışkı, %30 perlit ve %5 Pre-Mix ön karışım içermektedir. Fideden hasat dönemine kadar kullanılır. Biobizz' in diğer ürünleri ile birlikte kullanarak tam anlamıyla organik yetiştiricilik yapmanıza imkan sağlar.

All Mix kullanırken iki hafta sadece suyla sulayınız. İçerdiği yüksek gübreden dolayı ilk iki hafta ekstra bir gübre kullanmaya gerek yoktur. Tohumları filizlendirmek için güçlü olacağından, bu aşamasında Light-Mix kullanılmalıdır.

All-Mix içinde yeterli miktarda perlit vardır ve ekstradan eklemeye gerek yoktur. İçerdiği tüm bileşenler organik sertifikalıdır.

Ec: 2.4
pH: 6.6

Sipariş ettiğim Fide:

Turuncu Habanero Fidesi


Sipariş ettiğim tohum:

Jalapeno Meksika Biber Tohumu

Bakalım bu malzeme ve bilgilerle olacak mı? Üç yılın sonunda başarabilecek miyim? İnşallah olur!

Eklenen Resimler
   
Antarktika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön