View Single Post
Eski 05-07-2018, 13:17   #40
Antarktika
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 19-11-2015
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 60
Sayın TCM, tüm soru ve sorunlarımı en ince noktasına kadar dikkate aldığınız için içtenlikle teşekkür ederim. Yazdıklarınız bir nevi terapi oldu bana. Tohum etkinliklerini takip edeceğim. Ancak bu sene için geçti sanırım. Zira ben bu sene tekrar denemek, tekrar denemek ve ısrarla tekrar denemek istiyorum. Doğru şartlar sağlanırsa yaz-kış yetişiyor diye biliyorum. Gerçi biz yazın bile yetiştiremedik ama olsun. Sizin de dediğiniz gibi içimdeki aşk beni dürtüyor. Şimdilik platonik ama umarım karşılıklı aşka dönüşür. Acı biber mevzusuna gelince belirttiğiniz gibi fantezimi tatmin etmek adına 1-2 kök yetiştirmek istiyorum ama doğru tohumu bulamıyorum. Keşke forumda 3-5 tohum bana verebilecek arkadaşlar çıksa.
Sebze yatağını öyle abartılı ölçülerde olmayacak şekilde cam balkonda yapabilirim. Alanım müsait. Ancak bunu hazır mı almalıyım yoksa kendim mi yapmalıyım? Yapacaksam da en minimal ölçüsü nedir bunun? Sonuçta ne kadar alanım müsait olsa da cam balkon neticesinde. Hangi malzemelerle yapmalıyım? Ahşap mı yoksa tuğla mı kullanmalıyım?
Son olarak da sadece ağaçlar.net'i takip ediyorum ve faydalanmaya çalışıyorum. Ancak burada ben doğru soruyu belki soramıyorum. Doğru soruyorsam da belki doğru kişi tarafından okunmuyor. Ki sıkıntıma çözüm önersin. Ancak bu forumu sevmemin en büyük sebebi tüm kullanıcılar tüm içtenlikleriyle yardımcı olmaya çalışıyor. Bu benim buradan kopmama engel oluyor. Kullanıcılar soruya cevap vermeden empati yapıyorlar ve bu ne kadar güzel. Sorunlarınızı kendi sorunlarıymış gibi ele alıyorlar. Allah hepsinden razı olsun.
Bu arada Sayın TCM, siz bu acı biber tohumlarını nereden temin ettiniz acaba? Ayrıca sebze yatağı kısmında öneriniz bekliyorum. Saygılarımla

Antarktika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön