View Single Post
Eski 29-06-2018, 14:27   #25
blackflower
Yeni Üye
 
blackflower's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-08-2017
Şehir: İslamAbad
Mesajlar: 29
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kader_bpkp Mesajı Göster
Ptt kargo ile gönderim yapacağımı ilk mesajda belirtmiştim. Size uygun değildiyse keşke istek yapmasaydınız. Böylece fideler isteyen bir başkasına gönderilirdi ve ben de almayacağınız fideleri hazırlamakla uğraşmazdım.

Diğer kargo firmalarının ücretlendirmelerini bir araştırıp daha uygunu varsa bilgilendirme yaparsanız ptt kargo ile göndermeyin tavsiyeniz bundan sonra gönderim yapacak olanlar için faydalı olabilir..

Ürün satın aldınız da satıcı kusuru varmış gibi bir mesaj göndermişsiniz , anlayamadım açıkçası.. Ptt yi arayıp lütfen şikayetinizi onlara iletiniz..
Size öyle bir mesaj gönderdiğimi düşünmüyorum [emoji17] sizin hatalı olduğunuzu da söylemedim zaten sadece PTT nin çok sorumsuz bir firma olduğunu söyledim bugün 5 .gün ve kargo 3-4 gündür Bursa'da duruyor bu çok sorumsuz bir davranış Bence sürat kargo PTT den daha iyidir aralarında biraz fark var sadece ( ücret olarak ) ama kargo en azından daha erken geliyor [emoji17]
Birde kargoyu ben aldım siz sonuçta o kadar emek verdiniz size geri dönmesin
Ama şikayetimden vazgeçmicem birazdan şikayette bulunucam dediğim gibi sürat kargo bence daha iyi emeğiniz için teşekkür ederim
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön