View Single Post
Eski 11-06-2018, 23:05   #27
aziztoprak
Ağaç Dostu

aziztoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 16-10-2014
Merhaba, bu hafta sonu bereketli geçti. Eski kuyudan su çekme denemesi başarıyla sonuçlandı. 2 günde 1 tona yakın su çektim ama ölçümlerime göre kuyud su hiç eksilmedi. Herhalde kaynakları açık. Suya kavuştuğuma öyle sevindim ki sıcak güneşin altında hortumla neredeyse banyo yaptım. Su gerçekten hayatın kaynağı. Ve bu sayede fide ve ağaçlarım bu hafta suya doydular.

Bunlar bu hafta diktiğim fideler mısır ve etrafına 3 er adet boncuk ayşe (beyaz ve siyah) (Yerli Tohum'dan), aralara siyah sakız kabak (Ordu köy) ve çengelköy salatalık ve kornişon salatalık (Yerli Tohum'dan). Yer hazılığı zamanında yeterince yapamadığım için biraz iç içe oldu. Solda görülen kaplar kuyudan çektiğim su ile dolduruldu. Suyu bol bulunca ne kadar kap varsa doldurdum
Name:  DSC_0483.jpg
Views: 884
Size:  48.6 KB

Bunlar halamdan aldığım domates tohumlarından (cinsini bilmiyorum) ve yıldız iri erkenci (Yerli Tohum'dan).
Name:  DSC_0482.jpg
Views: 892
Size:  40.2 KB

Ve bunlar sayın hoşsada'dan gelen yerli pembe domatesler, haftada bir sulanmakla birlikte dikildiği dönemde havaların yağışlı olması nedeniyle güzel geliştiler.
Name:  DSC_0480.jpg
Views: 885
Size:  39.7 KB

aziztoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön