View Single Post
Eski 12-05-2018, 00:12   #18
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,360
Fasulyeleri aman ha bekletirsiniz şişiyor suyu görünce, tarla yerine düdüklüye korsunuz sonra. Sadece ekmeden önce yarım saatliğine bekletebilirsiniz ki maça hazırlansınlar. Ayçiçeklerini de bekletebilirsiniz suda, üçüncü günde çıkmaya başlıyorlar. Kendi denediklerim; biber-domates-yer bademi (bu terbiyesizi üç dört gün bekletebilirsiniz ancak yarısı çimleniyor zaten)-karnabahar-brokoli-patlıcan (iki gün boğulmayı hakediyor bu arkadaş ta) - mısır - kalıcı ıspanak - salatalık - karpuz - kavun - kabakgiller - dahliya soğanları ilk aklıma gelenler, bunlar birer gün suda bekletilmeli..

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön