View Single Post
Eski 04-04-2018, 19:38   #7
Vyatcheslav
Yeni Üye
 
Vyatcheslav's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-06-2016
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 13
Talking Teşekkür Ederim Sayın Sevgi07

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi07 Mesajı Göster
Toprak siparişiniz elinize ulaşana kadar çiçeğini o toprak içinde bekletmeyin topraktan çıkarıp fazla toprağı silkeleyin. Doğrudan güneş almayan havadar bir yerde bekletin bence ..1_2 gün açıkta kalmak onu öldürmez ama şu an saksı içindeki toprak çok ıslak ise çürüme ihtimali devam ediyor..Toprağını geldiyse saksi değisimini hemen yapın her iki durumda da diktikten sonra bir hafta kadar sulamayın.. Çok aydınlık ve esinti alan bir odanız yoksa dışarıda durması daha sağlıklı yoksa boyu uzayıp formu bozuluyor..
Sayın Sevgi07, yardım çağrım karşısında cevap alabileceğim konusunda neredeyse umudumu yitirmişken siz, Sayın Poweralpha ve Sayın Mesut Temiz'in cevaplarıyla çok memnun oldum. Paylaştığınız püf noktalar için çok teşekkür ederim.

Eğer mümkünse, çekinerek bir soru daha yöneltmek isterim: Yaklaşık 6 cm uzunluğa ve 5 cm çapa sahip ufacık bir saksıda yer alan sukulentimi, yeni toprakla birlikte birkaç boy ve yayvan bir saksıya mı almalıyım, yoksa camdan bir teraryumda mı muhafaza etmeliyim? Veya, aynı saksı ile devam etmemde fayda olacağını mı düşünürsünüz?

İçten teşekkürlerimle...

Vyatcheslav Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön