View Single Post
Eski 04-04-2018, 13:25   #3
Emir_efe
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-04-2018
Şehir: HATAY
Mesajlar: 7
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kudret Tezel Mesajı Göster
Sevgili Emir efe aramıza hoş geldiniz bu iş zaten bir merakla başlıyor ve hastalık büyüdükçe büyüyor tedavisi yok gittikçe müzminleşiyor ve sonunda imkanları olan seralar yapıp işin ticaretini yapmaya başlıyor. Hayırlı olsun.
Satıcı doğru söylemiş kafa motorunun üstündeki etiket max yükseklik için şaşa biliyor.
daha büyüğü secilirse bu seferde sarfiyatı fazlalaşıyor. size önerim işte böyle mecburi durumlarda sayın ateşkaptan arkadaşımızın kullandığı sintine motorlarından kullanabilirsiniz 12 volt bir motor 35-50 tl arası işinizi görür. sarfiyatları düşüktür 10-15 watt civarı. Bu durum bu tip motorlarım kullanılmasının gerektiği özel durumdur. En kolay ve en güzel çözüm bu olur.Tavsiye ederim. Teorik olarak bir akvaryum motoru kadar uzun ömürlü olmaz ama kazançları bu durumu izale eder karlı çıkarsınız. Kolay gelsin başarılar dilerim.
hoşbulduk hocam bu ara isminizi çok duydum ve cevapladığınız için memmuniyet duydum ...Amacım aslında ticaret değil benim ufak bir balkonum var bu sistemin çalışıp çalışmayacağı ile alakalı felaket inat ettim.dediğiniz motoruda araştırmaya koyuldum şimdiden. 2 .soruma cevap bulamadım hala.Teşşekkür eder saygılarımı sunarım hocam.

Emir_efe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön