View Single Post
Eski 26-03-2018, 17:33   #15
CooL_MaN21
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 12-03-2018
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 21
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi blick Mesajı Göster
Sayın CooL_MaN21

Solucanların yukarı çıkma isteği ortam şartlarının uygun olmadığının en büyük göstergesidir. Ya da solucanlarınız çoğalmış kabına sığmıyor olabilir ama bu ihtimal için daha çok erken!

Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla yorumlarsam ortamda fazlaca nem var ve bana kalırsa solucanlar bu yüzden kaçma eğilimindeler. Kapların için karton parçaları ekleyerek ıslaklığı azaltmaya çalışın zamanla onları da yiyeceklerdir.

Başta da söylemiştim bu kaplarda üretiminiz zor olacak büyük saklama kaplarından alırsanız eğer tamamını içine dökün ayırma yapabilecek kadar derinlik yok.
Sayın blick.

Haklısınız galiba. Yerleri konusunda benimde tereddütlerim oluşmaya başladı. Daha öncede bahsetmiştim. Bu sebeple amatör olarak kendimce 0.0780 m² bir balkon tipi sürekli akış sistemi yapıyorum onlara. Dıştan izolasyon malzemesi ile kapatacağım ve üstten bir ışık indireceğim.. Şuan sadece altta demirleri kaldı. Onları temin edip montajını yapayım. Sonrasında yatak yapıp fotoğraflarını paylaşacağım. Tamamen hurda malzemelerden yaptım. Bakacağız bakalım ne kadar başarılı olacağım

Görüşmek üzere.


Düzenleyen CooL_MaN21 : 26-03-2018 saat 17:42 Neden: Yanlış harf
CooL_MaN21 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön