View Single Post
Eski 14-03-2018, 10:09   #31
makovad
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 08-06-2015
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 84
Tekrar Merhaba arkadaşlar ben biraz da benim gibi aklında soru işaretleri olanlar için bir şeyler paylaşmak istiyorum.Benim arsa ANKARA ili Polatlı ilçesi Kocahacılı mahallesinde.. Kanuna göre köyden mahalle olan bir yer.Bu arsaları belediye imara açtı.Bizde bahçemizi hem hobi amaçlı hemde hafta sonları kalabileceğimiz yer olması için Belediyeye gittik. Konteyner koyacağımızı belirttik benim bir avantajım daha önceden bir yerleşimin olması 2008 yılından bir yapı varmış ve yıkılmış çevrelerde tuğla ve vb malzemeler vardı.Belediye sisteminden harita dan bakarken bunu görerek resim olarak paylaştığım şekilde ev yapmamı ve ya konteyner koymamı söylediler.Bu şekilde izin aldık.Gerekli evraklarda bir yandan topluyoruz. Oysaki orada herhangi bir yapı olmasaydı bildiğimiz müteahhit gibi evraklar isteyeceklerdi. Allah'tan bu bakımdan şansımız yüzümüze güldü.

Muhtarımızdan yazımızı aldık. Buradan eskiden bir yapı vardı diye. Sonrası için istenilen evrakları yapı denetim firması bir arkadaşın vasıtasıyla işleri kendisine devrettik.

Bana kalan işler nüfus cüzdanı , tapu fotokopisi , muhtar yazısı ve numarataj..

Numarataj ile alakalı öncelikle konteyner koymamızın bizim için avantaj olacağını belediyedeki arkadaş belirtmişti.Cumartesi konteyner koyulduktan sonra Pazartesi numarataj için keşife gelecekler.Bakalım durumlar ne olacak şu an beklemedeyiz.Sonrası konu ile alakalı size bilgi veririm.

Eklenen Resimler
 
makovad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön