View Single Post
Eski 12-03-2018, 06:48   #16
g.c.
Ağaç Dostu
 
g.c.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-05-2016
Şehir: Tralleis
Mesajlar: 653
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevoş Mesajı Göster
bizimde bahçe evinde bir olay yaşadık.bizi takip ediyorlar.evden ayrılınca bahçeye girip bütün tavukları götürüyorlar.şimdi kamera döşedik.ama hiç umudumuz yok.korkuyoruz canlı bir hayvan almaya.
Merkeze yakın yerde bağevi olan bir abimin başına gelenleri kısaca anlatayım da durumun vehametini azcıkta olsa örneklendirebileyim.

Bağ evine giren hırsızlar 20 kadar koyunu çaldılar. Kamera sistemi olduğu için görüntülerle hırsızlar kolaylıkla tespit edilip ertesi hafta yakalandılar(Bu arada yalnızca kamera görüntüsü delil sayılamıyormuş, parmak izi/dna gibi somut deliller ile desteklenmeyince pek anlam ifade etmiyor kamera görüntüleri) ancak bizim ülkemizde hırsızlığın cezası çaldığın malı elinden çıkarıncaya kadar olduğu için adamlar kısa bir süre yatıp çıktı. (sadece nezarethanede bile kalmış olabilirler)

Bizim abi de eski kaçıklardan, eline tüfeğini alıp adamların damına baskına gider gibi gidip kendi hayvanlarını sakladıkları yerden bulup geri aldı.

Sonuç; Kendi hayvanlarını geri aldı diye hüküm giydi.(tehdit, haneye tecavüz) Üzerine ödediği para cezasını da saymıyorum.

g.c. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön