View Single Post
Eski 23-02-2018, 12:58   #615
its_just_a_ride
Ağaç Dostu
 
its_just_a_ride's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-09-2017
Şehir: Milky Way
Mesajlar: 620
Alıntı:
sizin kurs ücretleri biraz pahalı gelmeye başladı, biraz indirim yapsanız olmaz mı, bari fiş almayalım da kdv yi düşüverin.

Alıntı:
O da ne?
Bulk (Yığın) fermantasyonu ekmeğin oda sıcaklığında 3.30 ile 5.30 saat civarında kaldığı, ekmeğin aromasını hacmini vs. diğer birçok faktörünü belirleyen ekmek için hayati bir süreç.

şundan şuna dönüşmesi olayı. Tabi burada hamurun sıcaklığına da ayrı bir parametre olarak yaklaşmak çok önemli. Nasıl ki tuzu suyu hesap edip koyuyorsanız, ekmeğe katacağınız suyun sıcaklığı çok önemli. Özellikle kış aylarında. Nitekim maya aktivitesinin en yüksek olduğu sıcaklık aralığı 26-28C derece arasında.

Alıntı:
Şimdi amacım gluteni ortaya çıkarıp elastikiyetini arttıran hamuru tezgahın üzerinde bir o taraf bir bu tarafa sağa sola yapışmadan döndüre döndüre dolaştırıyorlar ya, onu yapabilmek.
Kaplara bölüştürmeden önceki son şekillendirmeden mi bahsediyorsunuz ?

şu mu ? yoksa şu mu ? Bu şekilde onun bunun şunun linkini vermek iyi oluyor sanki yahu

its_just_a_ride Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön