View Single Post
Eski 21-02-2018, 16:21   #278
nicholai hel
Ağaç Dostu
 
nicholai hel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-09-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 883
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi teaser Mesajı Göster
İlk mesajımın ekran görüntüsü:

Eklenti 666631

Anlaşılabiliyor mu ? Teknik bir sorundan kaynaklanıyor anlaşmazlık. Buraya kadar olabilir ama eleştirime verdiğiniz yanıtlar yine sorunlu... Moderatörler konuya ilgisi olan kişilerden seçilir ve en azından yeni başlayanların sorularına yanıt verecek bilgi birikimine sahiplerdir. Benim eleştirimden sonra sizin gelen sorulara verdiğiniz toptan yanıtlar gibi.Uzun bir süre yanıt gelmeyen konularda özellikle yeni üyelerin siteye motivasyonlarını kaybetmemeleri için düzeni sağlamanın yanında konuya müdahil de olabilirler yani. Yeni bir mesajın gelip gelmediğine bakmak için gece gündüz bilgisayar başında oturmanıza gerek yok. Telinizden çek etmeniz birkaç saniyenizi alır.

Benden bir öneceki mesaj


Size öyle görünüyorsa sorun fotoğrafları siteye yüklememiş olmanızdan kaynaklanıyor demek ki. Bende o fotolar yok, benim gördüğüm ekranı ekliyorum:


teaser.jpg

Böyle görünce insan bir üstteki mesajda eklenen ağaçla aynı türden bahsediyorsunuz diye düşünüyor otomatik olarak. Haksız mıyım?

Bir daha benzer sorun yaşamamak adına şu konulara bir bakabilirsiniz;

Foruma fotoğraf nasıl yüklenir?

Dikkat: Fotoğrafları neden foruma yüklemelisiniz?


Eğer fotoğrafla birlikte görünseydi zaten emin olun size de o diğer üyelerimize verdiğim gibi bilgi içerikli yanıt verirdim. Yanıtlamak için önce anlamak gerekiyor

Ekran görüntüsündeki ağaç ficus gibi duruyor, ama küçük olduğu için emin olamadım. Yukarıdaki linkte anlatıldığı gibi fotoğrafı tekrar ekleyin isterseniz, bakalım.

nicholai hel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön